sabato 13 settembre 2014

Progrés-Raval Health Center. Badalona



Progrés-Raval Health Center. Badalona

Il palazzo si apre su una piazza di recente costruzione e insieme con i futuri edifici comunali formerà un nuovo spazio urbano.



L'area di consulenza è formata da un prisma nero coperta con un reticolo di ceramica e una singola colonna molto espressiva separa il cortile d'ingresso dallo spazio pubblico rimanente.





The building opens out onto a newly-built square and has a courtyard-style entrance. The new health centre, together with future council buildings, will shape a new urban space.

The consulting area is a black prism covered with ceramic lattice which is supported from the ground floor. A single, very expressive column separates the entrance courtyard from the remaining public space.




amedeoliberatoscioli